В парк до самия плаж
КРАЙМОРИЕ ПАРК

Комплекс „Крайморие Парк” се състои от 3 самостоятелни къщи, разделени на отделни апартаменти. Отличаващи се с модерна архитектура, къщите са сгушени в прегръдката на гъста широколистна гора, а в непосредствена близост е широката и отлично подържана плажна ивица. Уникалната комбинация от гора и море на „Крайморие парк“ Ви гарантира уединение, спокойствие и комфорт.

Къща I е на първа линия до морето. В нея има 4 апартамента – 2 апартамента с две спални и хол и 2 апартамента с една спалня и хол.
В Къща II има 5 апартамента – 1 апартамент с две спални и хол и 4 апартамента с една спалня и хол.
Къща III се състои от 6 апартамента с една спалня и хол.

Всички апартаменти са модерно обзаведени, изцяло климатизирани и напълно оборудвани с всичко необходимо за един пълноценен и комфортен престой на Вас и Вашето семейство.
Комплексът разполага с обособен паркинг за 15 автомобила – 4 автомобила между Къща II и Къща III и 11 автомобила при Къща III.

За да осигурим необезпокояван престой на нашите гости, достъпът до „Крайморие Парк” е контролиран с карти и кодове.

Резервации

+359 899 77 75 75
Първа линия море

Непосредствено до плажа

Комплекс „Крайморие Парк“ е разположен на метри от красивата, отлично подържана, широка плажна ивица на Крайморие, в залива „Ченгене скеле“. Насладете се на спираща дъха гледка от удобството на своя балкон и усетете прохладния морски бриз, докато се наслаждавате на питието си, а децата Ви играят сред зеленината на градината.

Спокойствие и прохлада

Паркът

Къщите на „Крайморие Парк“ са потопени в зеленината на гъста широколистна гора, което осигурява на нашите гости уединение, спокойствие и прохладна сянка в горещите летни дни. Комплекс „Крайморие Парк“ е Вашето място за релакс, възстановяване и зареждане с положителна енергия.

Развлечения и забележителности

Интересни дестинации в района

Крайморие е най-малкият квартал на град Бургас. Той е разположен в залива Ченгене скеле на около 10 км южно от центъра на града и на 20 км северно от гр. Созопол. В близост се намират някои от най-интересните културно-исторически и природни забележителности по Южното Черноморие.